Артем Ситник може залишитися на своїй посаді

Поділитися:

Артем Ситник може залишитися директором НАБУ. Рішення Окружного адмінсуду Києва – оскаржуватимуть. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

Підстави для звільнення директора НАБУ вже зафіксовані у законі та можуть змінюватися лише за рішенням Верховної Ради, як повідомляють журналісти “Першого Ділового” телеканалу.

Напередодні – журналісти повідомили про те, що Окружний суд Києва постановив викреслити з державного реєстру Артема Ситника як директора НАБУ.

Також суд водночас вирішив, що звільнення екскерівника підрозділу детективів бюро Олександра Карєєва – незаконне. Тож, його, за рішенням суду – мають поновити на посаді. Важливо згадати, що саме Олександр Карєєв свого часу став ініціатором справи проти Артема Ситника.

Раніше в НАБУ вже висловилися з приводу рішення Окружного адміністративного суду. На думку відомства, звільнення Артема Ситника з посади директора – ангажоване рішення, його планують оскаржити в щонайближчий час.

Також в Національному бюро розповіли про те, що головною метою такого наступу на відомство бачать блокування роботи в той час, коли відомство розслідувало і вивело на поверхню діяльність суддів ОАСК.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу