МВФ намагається управляти судовою системою в Україні

Поділитися:

Як вважає економіст Всеволод Степанюк, меморандум з Міжнародним валютним фондом (МВФ) має дуже гострі підводні камені у вигляді зовнішнього втручання в судову систему України.

“Виникає питання, який “відкат “особисто отримують наші влади і олігархи від того, що вони по суті продали країну”, – так емоційно прокоментував Степанюк меморандум. На його думку, з підписанням цього документу фактично продається судова і банківська системи України. Адже МВФ буде призначати суддів. “Тобто, наша судова система буде зовнішньою – там будуть “МВФівські  експерти “, – зазначив він.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України схвалив проект Меморандуму про економічну та фінансову політику з Міжнародним валютним фондом.

Він також передбачає, що Національне антикорупційне бюро України отримає абсолютну свободу дій і зможе здійснювати просушку тих або Інших чиновників в рамках своїх розслідувань. Такі зміни були ініційовані українською владою ради домовленості з Міжнародним валютним фондом, Який замість пообіцяв Україні грошовий транш розміром в 5 мільярдів доларів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу