Злочевський переписав бізнес на дочок

Поділитися:

Ексміністр екології і природних ресурсів часів президентства Віктора Януковича Микола Злочевський переписав свій бізнес на своїх родичів. За даними Державного реєстру юросіб, фізосіб-підприємців та громадських формувань, кінцевими бенефіціарами видобувних українських активів через кілька кіпрських компаній стали доньки колишнього посадовця Анна та Карина.

Йдеться про такі компанії «Еско-Північ», «Куб-Газ», «Парі», «Перша українська нафтогазова компанія». Також доньки стали власниками «Сістемойлінжінірінгу», «Надрагазу», «Алдеа-України», «Бурізма Сервісу», «Технокомсервісу», «Надрагазвидобування», «Газойлінвесту», «Геоюніту» і «Нафтогазопромислової геології».

ЗМІ пишуть, що з початку цього року веб-сайт та сторінка Burisma Group у соцмережі Facebook, що об’єднувала ці компанії, не оновлюються та не працюють.

Раніше ми розповідали, що справу про хабар Миколи Злочевського передали до суду. Йдеться про справу ексміністра екології Миколи Злочевського, поплічники якого намагалися дати рекордний хабар керівництву НАБУ і САП за закриття справи про заволодіння рефінансуванням Національного банку «Реал банком». Окрім ексміністра, звинуваченими у справі є колишній перший заступник начальника Державної податкової служби Києва Микола Ільяшенко та ексменеджер Burisma Group Андрій Кіча.

Також ми писали, що спільниця Миколи Злочевського пішла на угоду зі слідством.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу