На Закарпатті у двір депутата кинули “коктейль Молотова”

Поділитися:

В ніч на п’ятницю, 15 травня, в Закарпатській області невідомий кинув “коктейль Молотова” у двір народного депутата. В результаті інциденту зайнялася альтанка.

Сам політик і його сім’я, на щастя, не постраждали. Як повідомила журналістам поліція області, йдеться про народного депутата від партії “Слуга народу” Михайла Лабі.

За даними правоохоронців інформація про події в селі Невицьке надійшла близько першої години ночі.

Господар будинку повідомляв, що невідомий кинув його на подвір’я пляшку з легкозаймистою речовиною. Зловмисник потрапив в дерев’яну альтанку, а потім зник. Пожежа господарям вдалося погасити самостійно.

Правоохоронці відкрили справу за статтею Кримінального кодексу України Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції, експерти криміналісти та кінологи. Вони досліджують слідову місцевість і вживають усіх необхідних заходів, щоб затримати винуватця.

Нагадаємо, в селищі Виноградові Закарпатської області в четвер, 14 травня, обвалилася будівля кінотеатру. В результаті інциденту загинула одна людина.

Як повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій, інформація про трагедію надійшла в службу порятунку після чотирьох годин дня. Повідомлялося, що під час демонтажу будівлі недіючого кінотеатру звалилася стіна і дві плита перекриття.

Під завалом опинилися двоє людей.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ