З “Градів” та мінометів: Росія обстріляла військові об’єкти України

Поділитися:

Одразу після оголошення президента Російської Федерації Володимира Путіна про військові наступи на Україну, а саме про проведення «спеціальної військової операції на Донбасі», у країні пролунали потужні вибухи.

У столиці на лівому березі відгриміло одразу п’ять вибухів. Після короткої паузи – пролунало ще два і потім знову. Детонації проводилися в основному в центральній частині Києва та в аеропорту «Жуляни». Також стрілянина та вибухи чулися у районі аеропорту «Бориспіль».

У Харкові вибухи відбувалися в районі Салтівки та біля станції метро «Студентська». Також постраждав район військової академії та територія міжнародного аеропорту «Чугуїв». Окрім розривів бомб, проводяться також перестрілки та чутно звуки літаків.

У Дніпрі спалахнув аеропорт. Вибухи також здійснюються у самому місті та в районі військової частини.

Обстріл проводиться і в інших містах України. На цей час відомо про вибухи в Одесі, Миколаєві, Маріуполі, Бердянську, Краматорську, Умані, Сумах.

Вибухи – захист української армії від російських безпілотників, так працює система протиповітряної оборони (ППО), за словами мера Борисполя Володимира Борисенка.

Нагадуємо, що 23 лютого Верховна Рада ухвалила рішення щодо запровадження НС на території України.

Також, 24 лютого розпочинається призов на військову службу резервістів. Ті, хто отримали повістку, мають 24 години, щоб прибути до місця призначення.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу