Вибух прогримів на газопроводі в Полтавській області України

Поділитися:

У суботу, 9 січня, стався вибух на магістральному газопроводі на Полтавщині – у села Калайдинці Лубенського району. Про це інформує пресслужба газорозподільної компанії АТ «Лубнигаз». У зв’язку з надзвичайною подією, можливо, що багато населених пунктів залишаться без газу.

За попередніми відомостями, НП торкнулася газорозподільних станцій «Вишневе» і «Новаки». Як уточнили в пресслужбі газопостачальника, список населених пунктів, які відключені або будуть відключені від газопостачання, уточнюється. АТ «Лубнигаз» в оперативному режимі виводить всі аварійні служби на чергування.

«Ми отримали оперативну інформацію, що на магістральному газопроводі, який обслуговує «Оператор газотранспортної системи України»(«Укртрансгаз») стався вибух на ділянці, поблизу с. Калайдинці. Можливі аварійні відключення газу. Будь ласка, якщо газ буде відключений, переконайтеся, що всі газові конфорки закриті. Це дуже важливо!» – звернулася до жителів Полтавської області пресслужба АТ «Лубнигаз».

Нагадаємо, в середині вересня минулого року у Чабанах під Києвом стався вибух на газопроводі.

Також раніше ми написали про те, що 24 серпня 2020 року, стався потужний вибух в гуртожитку військового містечка Десна (під Києвом). Є вбиті та поранені.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу