Венедіктова розповіла про замах на Шефіра

Поділитися:

Генеральна прокурорка Ірина Венедіктова розповіла про замах на першого помічника президента Сергія Шефіра. Як вона написала у Facebook, авто Шефіра обстріляли у Київській області на трасі між селами Лісники та Ходосівка.

«Я підтверджую факт – дійсно невстановлені особи розстріляли авто Сергія Шефіра. Наміри в них, судячи з усього, були серйозні – автоматна черга прошила автомобіль», – повідомила Венедіктова.

За її словами, попередньо відомо, що стріляли з автоматичної зброї калібру 7,62. Було здійснено близько десяти пострілів. Поранено водія, його шпиталізували.

Венедіктова додала, що правоохоронці роблять все можливе зі встановлення осіб зловмисників та їх затримання, а також закликала не спекулювати на цій темі та не займатися вигадками.

Розпочато провадження за статтею 115 «замах на вбивство двох і більше осіб».

Нагадаємо, що 22 вересня у правоохоронні органи України надійшла інформація про замах на першого помічника президента країни Володимира Зеленського — Сергія Шефіра. Про це повідомляють ЗМІ, посилаючись на дані правоохоронців і Генеральної прокуратури.

Також ми писали, що президент Володимир Зеленський збирає нардепів на виїзне засідання, яке можливо відбудеться в Трускавці.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу