В СБУ підтвердили факт ввезення контрабандою вакцини від коронавірусу

Поділитися:

До нашої країни під виглядом відомої вакцини від COVID-19 потрапили сильнодійні або навіть отруйні лікарські засоби. За фактом злочину розслідування розпочала Служба Безпеки України. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

У коментарі спецслужби повідомляється наступне:

«Станом на зараз відомо, що група осіб, за попередньою змовою, в порушення встановлених правил, придбала, перевозила, зберігала та відпускає отруйні чи сильнодійні лікарські засоби під виглядом вакцини від вірусу COVID-19 виробництва компанії Pfizer».

В рамках розслідування йде перевірка вакцинації окремих громадян як в медичних закладах, так і за їх межами, а також – усіх обставин застосування небезпечних лікарських засобів. Відомості за ознаками злочину передбаченого ч. 3 ст. 321 КК України внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань 06 січня 2021 року.

Нагадаємо, СБУ затримала групу осіб, які збували великі суми фальшивих грошей у національній та іноземній валютах. Про це повідомили журналісти «Першого Ділового».

Також раніше повідомлялося, що Служба безпеки України зайнялася призначенням неправомірних соціальних виплат для учасників АТО, яким було нечесно виділено близько 7 млн ​​гривень з державного бюджету України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу