Угорщина посилює карантин

Поділитися:

З 15 липня 2020 року Угорщина вводить обмеження на транскордонні поїздки. Таким чином влада країни відреагували на сплески захворюваності COVID-19 в інших країнах.

В уряді Угорщини уточнили, що всі, хто прибуває на територію країни з тих держав, де спостерігається високий ризик захворюваності коронавірусом, повинні будуть проходити обсервацію, а в’їзд людей з країн «червоної зони» буде заборонений.

На даний момент в небезпечну зону входять балканські країни, в тому числі Україна. Сербія і Румунія відносяться до «жовтої зони», а Хорватія до «зеленої».

Разом з тим влада Угорщини зробили виключення для водіїв, які займаються міжнародними вантажними перевезеннями, транзитних пасажирів і іноземців, що прибувають в країну за діловими питань.

Нагадаємо, що в результаті зараження коронавірусом помер заступник глави британської дипломатичної місії в Будапешті Стівен Дік. Йому було всього лише 37 років.

Також ми повідомляли, що для того, щоб контролювати ситуацію щодо дотримання епідеміологічних норм, уряд Іспанії відправить на найпопулярніші курорти поліцейських.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу