У Запорізькій області – вибух побутового газу: є загиблі та поранені

Поділитися:

У Запоріжжі стався вибух газу у квартирі чотириповерхового будинку, є жертви. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України (ДСНС).

Вказується, що в рамках інциденту загинула одна людина, ще двоє постраждали. Вибух стався під ранок 28 січня о 04:04 ранку в одній із квартир чотириповерхового будинку.

«28 січня о 04:04 у м. Запоріжжі у чотириповерховому житловому будинку (чотири під’їзди) на другому поверсі у квартирі стався вибух газоповітряної суміші, без подальшого горіння», – уточнили у ДСНС.

Також рятувальники кажуть, що їм довелося терміново евакуювати щонайменше 15 мешканців будинку. На цей час проводяться роботи з пошуку постраждалих та розбору зруйнованих конструкцій внаслідок вибуху.

Загалом до ліквідації наслідків пригоди залучено 88 осіб та 26 одиниць техніки, з них від ДСНС – 40 рятувальників та 10 одиниць техніки.

Раніше в Дніпрі на території Південного машинобудівного заводу «Південмаш» службовець нацгвардії України розстріляв товаришів по службі й втік.

Внаслідок цього п’ятеро людей загинули, а ще п’ятеро отримали поранення. Серед загиблих є жінка, співробітниця заводу «Південмаш». Друга жінка – військовослужбовець НГУ – отримала поранення.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу