У Запорізькій лікарні під час пожежі загинули пацієнти

Поділитися:

У ніч на четвер, 4 лютого, в обласній інфекційній лікарні міста Запоріжжя сталася пожежа: є людські жертви. Про це повідомляє голова Запорізької обласної державної адміністрації у своєму коментарі для ЗМІ.

Повідомляється, що вогонь спалахнув о 23.25 вечора, 3 лютого. Зокрема, займання сталося на першому поверсі лікарні, в одній з палат реанімаційного відділення.

Також відомо, що під час ліквідації полум’я рятувальникам вдалося врятувати 8 пацієнтів.

Водночас на місці події були виявлені 4 жертви – однієї з них була молода лікар 1994 року народження. Також загинуло троє пацієнтів.

Всього на момент події в корпусі лікарні було 29 осіб. Відомо, що сьогодні міністр охорони здоров’я України вже виїхав на місце події для контролю над ситуацією.

Нагадаємо, що вдень 21 січня в Харкові загорівся приватний нелегальний будинок престарілих. Відомо, що пожежа забрала життя 15 людей, а ще 11 були травмовані.

Тепер у всіх подібного роду установах міста та області будуть проведені «тотальні перевірки». В.о. міського голови Харкова заявив, при виявленні порушень робота буде припинена, а винні понесуть «суворе покарання».

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ