У США позашляховик збив кілька десятків людей (відео)

Поділитися:

Страшні події сталися у Вісконсіні (США). Під час різдвяного параду позашляховик на високій швидкості влетів у натовп людей. Внаслідок події загинули п’ятеро людей ще близько 35 осіб отримали серйозні травми.

У місті Уокешо, штат Вісконсін, сталася трагедія. Місцеві жителі організували парад, присвячений різдвяним святам. Проте захід закінчився смертями та десятками пораненими, серед яких близько 12 дітей із місцевої танцювальної групи.

Начальник поліції міста пояснив, що наразі основні дії правоохоронних органів націлені на роботу із сім’ями постраждалих.

За його словами, водій позашляховика спробував втекти з місця події, але завдяки оперативним діям поліції злочинця вдалося затримати, застосувавши зброю. Повідомляється, що поліцейський був змушений відкрити вогонь машиною, щоб зловмисник не міг втекти.

Генеральний прокурор Уокешо назвав подію огидною, заявивши, що винні обов’язково будуть притягнуті до відповідальності. Однак про мотиви та деталі злочину поки що інформації немає.

Раніше ми писали про те, що на трасі «Київ-Одеса» сталася велика ДТП: вантажівка протаранила два автобуси ПАЗ.

Також ми повідомляли про теракт в Єрусалимі. Палестинець відкрив вогонь по мирних жителів, які поверталися після молитви біля Стіни плачу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу