У Росії затримали Ксенію Собчак

Поділитися:

У Москві біля будівлі ФСБ, де проходять пікети на підтримку журналіста і радника глави «Роскосмосу» Івана Сафронова, затримали Ксенію Собчак.

Приїхавши на Луб’янку, Собчак одягла футболку з написом «Свободу Івану Сафронову». Плакатів вона не розгортала. Коли до неї підійшли співробітники поліції, Собчак заявила їм, що приїхала по роботі.

Поодинокі пікети на Луб’янці проходять з середини дня. На них вже затримано більше двох десятків людей.

ФСБ Росії у вівторок повідомила про затримання радника глави “Роскосмосу”, колишнього журналіста видань “Коммерсант” і “Відомості” Івана Сафронова, який, за даними російської спецслужби, збирав і передавав однієї зі спецслужб НАТО відомості, що становлять держтаємницю. Порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст.275 КК РФ (державна зрада).

Ксенія Анатоліївна Собчак – російський політик, актриса кіно, телебачення, сценаристка, продюсер кіно і телебачення, теле- і радіоведуча, журналістка, громадський діяч і письменниця. Співголова політичної партії «Партія змін» з 23 червня 2018 року. Хрещениця Президента РФ. Нещодавно потрапила в скандал про покупку концесії на вилов крабів на Далекому Сході.

Раніше ми писали, що телеведуча Ксенія Собчак посміялася в соціальній мережі Instagram над тими, хто бере участь у веселих Челлендж під час самоізоляції.

 

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу