У Москві тривають протести на підтримку Навального

Поділитися:

З самого ранку в неділю, 31 січня, у метро «Чисті Пруди» в центрі Москви почалися затримання учасників акцій, які виступають на підтримку опозиціонера Олексія Навального.

Представники поліції попередили учасників протесту про незаконність проведення акції. Мітингувальники розходитися не захотіли, тому кілька людей були затримані правоохоронцями.

Відомо, що вихід з метро «Чисті Пруди» з одного боку повністю перекритий, поліція направляє пасажирів в обхід. Кафе біля станції «Чисті Пруди» працюють тільки на винос. Рух для пішоходів з боку «Чистих Прудів» в бік Луб’янської площі перекрито поліцією, проте проїзд машин таксі та каршерінгу поки не обмежують.

Нагадаємо, що громадяни Російської Федерації по всій країні активно беруть участь в акціях протесту на підтримку опозиціонера Олексія Навального. Відомо, що в цілому по Росії, правоохоронними органами було затримано 1873 учасники мітингів.

Раніше повідомлялося, що Рада Безпеки Організації Об’єднаних Націй проведе засідання в неформальному форматі про ситуацію з російським опозиційним лідером Олексієм Навальним. СБ ООН збереться 3 лютого.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу