У Києві чоловік погрожував підірвати гранату в супермаркеті

Поділитися:

В одному зі столичних супермаркетів чоловік погрожував підірвати гранату після того, як отримав зауваження через маски. Хулігана затримали, йому загрожує до семи років в’язниці. Про це повідомляє поліція Києва.

За даними відомства, даний інцидент стався в одному з супермаркетів Києва на вулиці Кудряшова в Солом’янському районі. Громадянин зайшов в приміщення без засобів індивідуального захисту під час карантинних обмежень, на що отримав зауваження від охоронця.

«Проігнорувавши прохання надіти маску, відвідувач почав сперечатися і дістав з кишені гранату, погрожуючи її підірвати», – йдеться в повідомленні.

Пізніше з’ясувалося, що хуліганом виявився 38-річний уродженець Черкаської області, під час затримання у нього вилучили гранату РГД-5 і дві сигнальні ракети. Поліцейські встановлюють походження цих боєприпасів.

Зараз за даним фактом порушено кримінальну справу за статтею «хуліганство». Порушнику загрожує до семи років позбавлення волі, досудове розслідування триває.

Як повідомлялося раніше, в ніч на п’ятницю, 15 травня, в Закарпатській області невідомий кинув «коктейль Молотова» у двір народного депутата. В результаті інциденту зайнялася альтанка.

Сам політик і його сім’я, на щастя, не постраждали. Як повідомила журналістам поліція області, йдеться про народного депутата від партії «Слуга народу» Михайла Лабі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу