У Чабанах під Києвом стався вибух на газопроводі

Поділитися:

Сьогодні вночі 15 вересня 2020 року, біля смт Чабани (Київська область) стався сильний вибух. Причина – розгерметизація трубопроводу високого тиску Уренгой-Помари-Ужгород, який поставляє газ в європейські країни.

На порталі селищної ради сказано, що викид газу стався в навколишнє середовище. При цьому, місцеві жителі кажуть, що звук був як при падінні літака.

“Дикий шум, неначе виривається газ з величезною силою або пожежа. Це триває вже 15 хвилин. І звук тільки посилюється, як звук з турбін літака, або коли ракета космічна злітає”, – сказали очевидці.

Незабаром громадян заспокоїли і заявили, що ситуацію вдалося взяти під контроль, була встановлена ​​заглушка і викид газу припинений.

Раніше ми повідомляли, що 24 серпня 2020 року, стався потужний вибух в гуртожитку військового містечка Десна (під Києвом). Є вбиті і поранені. Як повідомили в навчальному центрі «Десна», інцидент стався близько 17:30 в результаті недбалості і недотримання заходів безпеки під час виконання службових обов’язків.

Також ми повідомляли, що представники ФБР готові зайнятися розслідуванням причин вибухів в порту Бейрута. Влада Лівану дали американцям карт-бланш, запросивши приєднатися до роботи.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу