Суспільству стали відомі нові подробиці життя конституційних суддів

Поділитися:

Протягом тижня інтернет-мережі все більше рясніє відомостями – що і де забули задекларувати судді Конституційного суду. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу.

Так, виявляється, голова установи Олександр Тупицький придбав землю в анексованому Криму за російським законодавством.

Крім цього, його колега суддя Віктор Кривенко документує особняк на 500 квадратних метрів, з басейном і фонтаном – як недобуд.

Ще один представник Феміди – Володимир Мойсик – також не прагне афішувати скільки добра нажив: а це 9 наділів під Києвом, з яких задекларовано тільки 3. Альтанки, фонтан, пасіка і прибудови значаться як недобудови.

Нагадаємо, що НАЗК  припиняє складати протоколи про порушення в сегменті отримання подарунків. Йдеться перш за все про чиновників різних рангів.

У прес-службі НАЗК розповіли, що механізм, в якому була втілена можливість покарання за перебільшення норм вартості подарунків, був зруйновано рішенням № 13-р / 2020 Конституційного суду України від 27.10.2020г.

Раніше повідомлялося, що Конституційний суд уже у вівторок розгляне закон про мову. Понад 50 депутатів підписали таке уявлення ще навесні минулого року.

Вони просять визнати закон про мову – неконституційним. Адже положення цього документа – «дискримінують російськомовних громадян».

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ