Суд відмовився розслідувати справу Татарова

Поділитися:

Згідно з інформацією, оприлюдненою Центром протидії корупції, Київський апеляційний суд відмовився відкривати апеляційне провадження за поданням Офісу генпрокурора про непродовжених термінів розслідування справи заступника голови Офісу президента Олега Татарова.

“Київська апеляція навіть не переглядатиме справу про злиті строки розслідування Татарова. Нагадаємо, що заступник генпрокурора Венедиктової Олексій Симоненко вирішив влаштувати показуху і оскаржити відмову Шевченківського суду в продовження термінів розслідування”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, в ЦПК відзначили, що заступник генпрокурора Олексій Симоненко вирішив “влаштувати показуху” і отримав “очікувану відмову”.

“Таке рішення не оскаржується. Симоненко навмисне оскаржив те, що не оскаржується. І природно отримав відмову”, – заявили в ЦПК.

Нагадаємо, що Шевченківський райсуд Києва залишив в силі підозру, яка раніше була оголошена антикорупційними органами заступнику голови ОП Олегу Татарову. Про це розповіли в громадській організації «Центр протидії корупції».

Раніше повідомлялося, що слідчий суддя Вищого антикорупційного суду Андрій Біцюк призупинив клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про обрання запобіжного заходу у вигляді застави чолі Окружного адмінсуду Києва Павла Вовка.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу