Стали відомі подробиці трагедії в харківському будинку для літніх людей

Поділитися:

Вдень 21 січня в Харкові загорівся приватний нелегальний будинок престарілих. Відомо, що пожежа забрала життя 15 людей, а ще 11 були травмовані.

“У будівлі, де сьогодні сталася пожежа, розміщувався і так званий будинок престарілих, і незаконно працював реабілітаційний центр. Так званий наркологічний притулок, де надають послуги хворим на наркоманію людям”, – повідомив в.о. міського голови Ігор Терехов.

Влада міста з’ясовують точну кількість людей, які були в будівлі під час пожежі. За його словами, 5 осіб госпіталізовано з опіками різних ступенів.

Слід зазначити, що тепер у всіх подібного роду установах міста і області будуть проведені “тотальні перевірки”. В.о. міського голови Харкова заявив, при виявленні порушень робота буде припинена, а винні понесуть “суворе покарання”.

Нагадаємо, що 7 грудня, Харківський окружний адміністративний суд виніс рішення про тимчасове зупинення діяльності ТОВ «Коксовий завод« НОВОМЕ ».

Раніше повідомлялося, що на Харківському авіазаводі почнуть знову виробляти літаки Ан-74, пристосовані для потреб Збройних Сил нашої країни. Про це йшлося на спільній нараді Міністерства з стратегічних галузей промисловості (Мінстратегпрома) і держконцерну «Укроборонпром».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу