Слідом за зерном: з Держрезерву зникло пальне

Поділитися:

Під час перевірки Державного резерву України аудиторською службою були виявлені масштабні схеми розкрадання пального.

Про це повідомив радник міністра МВС України Михайло Апостол в соцмережах.

“Знайшли цікаву цистерну з нафтопродуктами. Якщо по ній стукнути, то гуде, як порожня, якщо взяти щупом пробу рівня, то цистерна повна. Зрештою з’ясувалося, що під віконцем для щупа було приварені трубу, і тільки вона була заповнена нафтопродуктами, а інші цистерни була порожньою. Такі винаходи. І багато інших, яким правоохоронці дають оцінку. тобто певний товар є, але при перевірці з’ясовується, що його вже немає “, – повідомив Апостол.

Крім того, Михайло Апостол додав коментар про крадіжку зерна. Зокрема, про те, що на одному з підприємств була відсутня партія зерна в розмірі 18 тис. Т, на іншому 20 тис. Т, на третьому 114 тис. Т.

Зараз слідчі Держбюро розслідувань викрили злочинну групу, яка протягом кількох років викрадала і продавала на приватні АЗС пальне, яке належало військової частини.

Як повідомлялося раніше, в Тернополськой області прогримів великий скандал через крадіжку 2700 вагонів зерна з місцевого Державного резерву.

Також, державні закупівлі можуть стримувати зростання споживчих цін. Разом з тим вони можуть бути дієвим засобом підтримки агропромислового сектора.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу