Сирія почала обстріл Ізраїлю

Поділитися:

Про обстріл території Ізраїлю з боку Сирії повідомила Армія оборони Ізраїлю. На своїй сторінці у Twiiter ізраїльська армія зазначила, що обстріл було скоєно увечері 14 травня.

Повідомляється, що було випущено три ракети, одна з яких впала на сирійській території, решта – на відкритих ділянках Голанських висот. Водночас, ізраїльські військові не зазначили, хто стріляв та до яких наслідків призвів обстріл.

Як заявило терористичне угруповання “Хезболла”, один з його членів загинув під час протистоянь на кордоні.

Між тим, обстріли території Ізраїлю із Сектору Гази продовжуються. За інформацією ізраїльської армії, було вкотре зупинено спробу відкрити вогонь з боку ХАМАС. Вказано, що літаками було нанесено низку ударів. Серед цілей – майданчики із запуску ракет, відділення протитанкових ракет. Також було нейтралізовано бойовий танк у Секторі Гази.

Нагадаємо, протистояння між Ізраїлем та Сектором Гази загострилося 10 травня, бойові дії тривають. Їх спричинили події біля мечеті Аль-Акса в Єрусалимі, де сталися зіткнення між палестинцями і поліцією Ізраїлю. Представник Армії оборони Ізраїлю повідомив, що військові почали наземну операцію проти Сектору Гази, та згодом в Ізраїлі заявили, що здійснюють атаку “у Секторі Гази”, проте на землі Сектору Гази ізраїльських військ немає.

Також ми писали, що в Ізраїлі вирішили мобілізувати резервістів для збройного протистояння в секторі Газа.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу