Ще три фінкомпанії регулятор виключив з реєстру

Поділитися:

Національний банк виключив з Державного реєстру фінансових установ ще три фінкомпанії. Йдеться про ПАТ «‎СК «‎Кий Авіа Гарант»‎, кредитну спілку «Шанс-плюс» та кредитний союз «Полісся-кредит». Про це повідомили у прес-службі регулятора.

Зазначається, що у «‎Кий Авіа Гарант» було 13 ліцензій на здійснення діяльності з надання фінпослуг в сфері страхування з різних видів страхування. Їх було анульовано 25 червня на підставі заяви компанії.

Кредитна спілка «Шанс-плюс» мала дві ліцензії. Зокрема, на залучення фінансових активів із зобов’язанням щодо наступного їх повернення, а також на надання коштів у позику, в тому числі на умовах фінансового кредиту. Вони були анульовані 14 липня на підставі кредитного союзу.

Одну ліцензію на надання коштів у позику, в тому числі на умовах фінансового кредиту, мало «Полісся-кредит». Її було відкликано 2 липня за вимогою кредитної спілки.

Раніше ми повідомляли, що регулятор позбавляє ліцензії «Мелітопольгаз».

Також ми писали, що Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей відмовила «Ощадбанку» у видачі ліцензії на гральний бізнес. Цей дозвіл підтверджує відповідність приміщення для організації та проведення азартних ігор у гральному закладі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу