Семеро людей загинули під час вибуху у Франції

Поділитися:

На півдні Франції стався вибух у місцевому продуктовому магазині, внаслідок якого загинули щонайменше 7 людей. Про це повідомляє France Bleu.

Вибух стався у регіоні Східних Піренеїв поблизу іспанського кордону. Вибух пролунав близько 1:30 ночі у продуктовому магазині на першому поверсі, викликавши пожежу у квартирах нагорі.

Вранці під завалами будівлі працівники надзвичайних служб виявили п’ять тіл загиблих. Трохи пізніше знайшли ще два тіла, внаслідок чого кількість загиблих досягла семи. Серед загиблих двоє дітей.

Ще чотири особи отримали незначні ушкодження. 25 людей довелося евакуювати. Внаслідок вибуху та пожежі постраждали 11 квартир.

Повідомляється, що поблизу постраждалої будівлі було знайдено газові балони, але поки що точно невідомо, що саме спричинило вибух. На цей час за фактом пригоди розпочали розслідування.

Нагадаємо, що в Грузії в неділю ввечері, 12 лютого, стався сильний землетрус.

Як повідомив Національний центр сейсмічного моніторингу Грузії, епіцентр землетрусу знаходився на півдні Грузії в районі села Самеба (знаходиться на кордоні країв Квемо-Картлі та Самцхе-Джавахеті).

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу