СБУ розкрила чергову схему “розпилу” коштів на Луганщині

Поділитися:

Служба безпеки України викрила схему розкрадання бюджетних коштів при будівництві об’єктів соціальної інфраструктури на Луганщині. Про це повідомляють журналісти телеканалу “Перший Діловий“.

Оперативники встановили: підрядник свідомо завищував вартість робіт. Так при спорудженні дитячого будинку і реконструкції парку відпочинку будівельна фірма привласнила 5 мільйонів гривень. Гроші зловмисники переводили на рахунки фіктивних компаній.

За інформацією силовиків – це тільки один з епізодів, адже гроші розкрадалися системно.

Раніше повідомлялося, що СБУ спільно з обласною Службою автомобільних доріг в Харківській області попередила збитки державного бюджету більш ніж 1 млрд грн. Йдеться про тендер на проведення ремонту однієї з автодоріг державного значення в Харківській області в 2020 році.

Також ми писали, що у Кіровоградській області Служба безпеки заблокувала протиправну діяльність угруповання з виробництва та збуту нафтопродуктів. Попередньо встановлено, що організаторами протиправної діяльності виявилися троє тамтешніх комерсантів. За версією слідства, щомісяця відбувався оптовий продаж палива сумнівної якості на близько 30 млн гривень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу