Прокуратура завершила розслідування про розкрадання активів банку «Аркада»

Поділитися:

В Офісі генерального прокурора повідомляють про завершення досудового розслідування щодо колишнього голови правління банку “Аркада” та ще 8-ми осіб з приводу привласнення 72 млн грн.

За даними пресцентру Офісу генпрокурора, слідчі встановили, що керівник банку зі спільниками втілив схему привласнення коштів фондів фінансування будівництва, управителем яких був банк. Йдеться про будівництво житлових комплексів “Еврика” та “Патріотика”.

Встановлено, що завдяки видачі кредитів та операціям з використанням підконтрольних підозрюваному фірм, що не пов’язані з “Аркадою”, з фондів фінансування будівництва вивели 50 млн грн. За подібною схемою вивели ще 22 млн грн.

Підозрюваним та адвокатам відкрили матеріали провадження для ознайомлення, після чого обвинувальний акт передадуть у суд вже для розгляду по суті.

Раніше ми повідомляли, що президенту неплатоспроможного банку «Аркада» Костянтину Паливоді прокуратура повідомила про підозру.

Також ми писали про те, що восени Фонд гарантування вкладів фізосіб виставив на продаж вітчизняний банк «Аркада», який раніше був визнаний неплатоспроможним з боку НБУ.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу