Повінь досягла Одеської області

Поділитися:

Територію Одеса-Рені між автомобільними естакадами Маяки і Паланка буде закритий через загрозу повені. За відомостями прес-центру Головного управління Національної поліції в Одеській області, ділянку буде перекритий з 8 ранку 26 червня 2020 року. Відкриють його якось по-особливому наказом обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У поліції просять водіїв не їздити через вказаний відрізок траси і вибирати інші маршрути свого шляху. Також місцевому населенню радять не відпочивати на берегах Дністра. Паводок несе в собі загрозу як для життя людей, так і для збереження автомобіля.

Варто відзначити, що на Одеську область насувається повінь з Прикарпаття. Очікується зростання рівня води в районі русла Дністра. Примітно, що від стихії можуть постраждати Біляївський, Білгород-Дністровський райони.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України вирішив підтримати західні території України, які страждають від стихійної повені, шляхом виділення коштів в розмірі 700 млн гривень. Ці гроші повинні допомогти відновити критичні пошкодження місцевої інфраструктури, як йдеться в повідомленні уряду.

Також повідомлялося, що Міністерство закордонних справ звернулося до країн світу і в штаб-квартири міжнародних організацій з проханням про допомогу в подоланні наслідків природного лиха на Заході України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу