Порти Одеської області обмежують роботу через негоду

Поділитися:

Через несприятливі погодні умови в морських портах Чорноморська і Одеси ввели обмеження на роботу. Причина обмежень – вітер і хвилі.

В Адміністрації морських портів попередили про погіршення погодних умов в найближчі дні.

Через вітер і хвилі в портах Одеси та Чорноморська обмежили лоцманську підводку. Крім того, в порту Рені через сніг обмежили вантажні операції із зерновими. А гирло Швидке в дельті Дунаю закрили через сильний вітер.

Через негоду також з обмеженнями працюють морські порти Південний, Маріуполь, Бердянськ і Білгород-Дністровський. Херсонський морський канал і Бузько-Дніпровсько-лиманський канал поки відкриті для проходу суден.

Через погодні умови південь України накрив сніг, що супроводжується сильним вітром і штормом. Так в Одесі пориви вітру досягали 16 метрів в секунду, а хвилі піднімалися до 2-3 метрів у висоту.

Раніше повідомлялося, що Україна буде охороняти навколишнє середовище за європейськими нормами. В Україні три роки буде проводиться проект, в рамках якого планується розробити важливі та потрібні законодавчі та нормативно-правові документи з охорони навколишнього середовища. Назвали його APENA 2, повідомили в пресслужбі Державної екологічної інспекції (ДЕІ).

Також, у 2020 році Україна знизилася у світовому рейтингу, що складається за Індексом впровадження кліматичної політики (Climate Change Performance Index). У порівнянні з 17 позицією торік, зараз наша країна знаходиться на 20-й.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу