Поліція виписала штраф спортклубу Порошенка за роботу в карантин вихідного дня

Поділитися:

У прес-службі Національної поліції України заявили про те, що правоохоронцям довелося виписати штраф спортивному клубу «5 елемент», який продовжував працювати, попри карантин вихідного дня.

«Під час рейдів встановлено, що спортивний комплекс« 5 елемент »в Подільському районі працює в звичайному режимі. Поліцейські попередили адміністрацію про адміністративну та кримінальну відповідальність, однак у відповідь почули відмову припинити роботу і впустити поліцейських в приміщення», – йдеться в повідомленні прес-служби.

Відомо, що правоохоронці склали адміністративний протокол і порушили кримінальну справу за ст. 325 Кримінального кодексу України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб і масових отруєнь).

Однак, в самому спортклубі вважають такі дії нацполіції політичним тиском, а співробітників правоохоронних органів звинувачують у виконанні “політичного замовлення”. Причиною таких гучних заяв є те, що “5 елемент” безпосередньо пов’язаний з екс-президентом України Петром Порошенком.

Насправді, скарги від представників компаній, якими володіє Порошенко, на політичне переслідування або тиск чинної влади навіть звучать смішно. Адже за роки правління 5 президента, “наїзди” з боку правоохоронних органів були системним важелем тиску на представників бізнесу та політичних опонентів Порошенко.

Нагадаємо, що в звітах як мінімум чотирьох різних банків, спрямованих в FinCEN (Мережа по боротьбі з фінансовими злочинами Міністерства фінансів США), є відомості про створення Петром Порошенко офшорів в період своєї президентської каденції. Йдеться про підозрілі транзакції на загальну суму близько 65 мільйонів доларів.

Раніше повідомлялося, що в уряді України підтримали ідею і вирішили на засіданні 11 листопада. Воно полягає у введенні на території всієї країни так званого карантину вихідного дня. Це означає, що у вихідні – з 00:00 суботи і по 00:00 понеділка – будуть закриті численні заклади, обмежена робота культурних об’єктів тощо.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ