Поліція досі шукає полтавського терориста

Поділитися:

На сайті Національної поліції Полтавської області опублікована інформація про те, що пошуки озброєного “терориста”, який захопив у заручники поліцейського, тривають.

Відомо, що шукають зловмисника вже четверту добу. Операція ускладнена через особливості ландшафту Миргородського району та навичок злочинця.

Слід зазначити, що поліція на підставі дій злочинця створила його психолого-криміналістичний портрет. Так, “терорист” має навички виживання в екстремальних ситуаціях і має добрий вишкіл. Через приймання наркотичних речовин у зловмисника присутні психічні розлади, уточнюють в поліції.

Всіх громадян Полтавської області закликають бути обережними і уникати контактів з незнайомцями. Про свої підозри просять негайно повідомляти в поліцію.

Нагадаємо, що спецоперація з пошуку і затриманні злочинця з Полтави, який взяв в заручники поліцейського і намагався підірвати гранату, триває по всій області.

Навколо села Великий Байрак Миргородського району поліцейські і кінологи шукали 32-річного терориста. Місце було обрано не випадково, адже озброєний чоловік після погоні кинув автомобіль і втік в ліс за 10 км від цього села.

Раніше повідомлялося, що 23 липня в Полтаві поліція намагалася затримати підозрюваного у викраденні авто. Під час затримання чоловік, погрожуючи гранатою, захопив в заручники поліцейського.

Як повідомляється, сьогодні вранці співробітники карного розшуку Полтавської області проводили операцію із затримання людини, який обґрунтовано підозрюється в крадіжці автомобілів. Під час його затримання цей чоловік встиг дістати гранату РГД-5, висмикнути чеку і тримати за руку співробітника поліції.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу