Податкова прийшла з обшуками в мерію Черкас

Поділитися:

Поліція спільно з Київською податкової проводять обшуки в Черкаській міській раді. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив місцевий міський голова Анатолій Бондаренко

Давайте скажемо що це співпадіння , поки президентський кортеж шукають жителі міста , у Черкаській міській раді обшуки податковою міста Києва , разом перевіряючих сьогодні 55 осіб …. без слів ..

Gepostet von Анатолій Бондаренко am Freitag, 28. August 2020

Мер Черкас додав, що загальна кількість перевіряючих – 55 осіб.

Нагадаємо, що за даними Центру громадського здоров’я, в Україні летальність захворювання коронавірусів становить 2,4%, а найвищі показники зафіксовано в Кіровоградській, Черкаській та Закарпатській областях.

«Летальність по країні становить 2,4%. Найвищий показник зафіксований в Кіровоградській (5,1%), Черкаській (3,9%) і Закарпатській (3,8%) областях », – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в понеділок 17 серпня СБУ проводить обшуки в приміщенні Закарпатської Облдержадміністрації. Як повідомив один з місцевих журналістів, перевіряють процес придбання захисних халатів для медиків регіону. Підозри вручені екс-директору Департаменту охорони здоров’я Єлизаветі Біров, а також її заступнику Івану Гуштану.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ