Офіс Генпрокурора поповнив бюджет на 195 млн. гривень

Поділитися:

Конфіскувавши 195 мільйонів гривень у організованої злочинної банди, в Офісі Генпрокурора поповнили державний бюджет. Відомо, що угруповання продавала наркотичні речовини через інтернет за кордон.

Розслідування встановило, що один з учасників банди відповідав за легалізацію коштів, отриманих незаконним шляхом. 25 лютого його визнали винним за всіма названими статтями. Так, згідно з вироком суду, всі кошти отримані від наркоторгівлі підлягають конфіскації.

Уже в липні гроші, конфісковані у угруповання були перераховані в державну казну. Крім цього, у деяких членів банди прокурори конфіскували в цілому 9 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що з 1 липня в Україні почнеться останній етап атестації прокурорів регіонального рівня, зокрема, проведення співбесіди з метою виявлення відповідності прокурора вимогам професійної компетентності. Про це йдеться в повідомленні Офісу генерального прокурора.

Раніше повідомлялося, що в Київській області затримали банду наркодилерів із забороненими речовинами на суму в 1,2 млн гривень. Всього правоохоронці спіймали на гарячому десять осіб. Вони займалися незаконним виробництвом і збутом наркотичних речовин і препаратів, що впливають на психіку.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу