НАБУ розшукує сина Гладковського

Поділитися:

Сина експершого заступника секретаря Ради нацбезпеки та оборони – Ігоря Гладковського – оголосили у розшук, повідомляє Національне антикорупційне бюро.

Зазначається, що Гладковський-молодший фігурує у кримінальній справі про поставки товару ТОВ “Оптімумспецдеталь” та низки інших компаній для Укроборонпрому. Йому інкримінують ч. 2 ст. 369-2 (Зловживання впливом) КК.

Слідство вважає, що Ігор Гладковський переховується, щоб уникнути можливого суду. Вказано, що він уже тричі проігнорував допити у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

За інформацією НАБУ, у 2015-2017 роках Ігор Гладковський нібито допомагав “Оптімумспецдеталі” одержувати перевагу під час укладання договорів та розрахунків із підприємствами Укроборонпрому, маючи вигоду від цього у 50% від очікуваного прибутку.

Нагадаємо, раніше НАБУ відкрило кримінальне провадження проти міністра юстиції Дениса Малюськи. Його підозрюють у протиправному заволодінні підприємством.

Також ми писали про розтрату у 3,5 мільйонів гривень. Національне антикорупційне бюро повідомило про підозру екстопменеджерам “Укрінмашу”. Зокрема, мова йде про колишніх: гендиректора, його заступника та виконуючого обов’язки гендиректора.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу