НАБУ і САП оголосили підозру братові Владислава Каськіва

Поділитися:

Брат корупціонера – корупціонер. НАБУ та САП заочно оголосили про підозру брату колишнього голови держінвестпроекту Владислава Каськіва – Олександру, повідомляють журналісти телеканалу “Перший Діловий“.

Його підозрюють у створенні злочинної організації та легалізації коштів, одержаних у протиправний спосіб. За версією слідства, Олександр Каськів виводив з держбюджету гроші, імітуючи в часи правління Януковича програму «Олімпійська надія». У 2010-2014-му роках основним відповідальним за підготовку Карпат для подачі української заявки на право прийняти зимові олімпійські ігри був Каськів-старший, який перебрався свого часу до Панами, звідки його екстрадували.

Але, хоч силовики і твердять, що зібрали проти нього достатньо доказів – його не судили. Торік Владислав став депутатом Закарпатської облради. А от місцезнаходження молодшого з братів невідоме і досі, за межі України він виїхав ще 2015-го. Примітно, що фігурує у цій справі іще один родич Каськіва – двоюрідний брат.

Нагадаємо, Петро Порошенко не з’явився на допит у справі, порушеній проти Віктора Медведчука. Допитувати експрезидента Служба безпеки збиралася в якості свідка. Вочевидь, йдеться про днями оприлюднені аудіозаписи, з яких випливає: надання Медведчуку у користування частини нафтопроводу відбувалося за погодження з тодішньою владою.

Також ми писали, що мисливська база колишнього міністра-втікача Олександра Клименка – більше не під арештом. Відповідне рішення ухвалив Вищий антикорупційний суд.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ