На території полігону «Десна» стався вибух

Поділитися:

Вчора, 24 серпня 2020 року, стався потужний вибух в гуртожитку військового містечка Десна (під Києвом). Є вбиті і поранені.

Як повідомили в навчальному центрі «Десна», інцидент стався близько 17:30 в результаті недбалості і недотримання заходів безпеки під час виконання службових обов’язків.

В ході вибуху один військовослужбовець загинув, двоє отримали поранення різного ступеня тяжкості. Їх доправили до лікарень.

Також постраждала стороння дівчина, яка була в гостях у одного з потерпілих. Її також госпіталізували.

Нагадаємо, 17 липня 2020 року небезпечний інцидент стався біля входу на станцію метро Шулявська (Київ). Прямо біля входу вибухнув сміттєвий бак. Вибух невідомого продукту, який перебував в сміттєвому баку, звучав близько 20 годин. Всього в результаті вибуху постраждали чотири молодих людини. Прямо з місця події швидка допомога доставила в лікарню двадцятидворічного студента одного зі столичних вузів. Ще три людини звернулися до лікарів самостійно. Їх обстежили, надали медичну допомогу і відпустили.

Ми також повідомляли, що сьогодні вранці 21 червня 2020 року, близько 10 години ранку на проспекті Григоренка, 41 стався потужний вибух у 9-поверховому будинку. За попередньою версією, стався вибух газу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу