Луганська ТЕС призупинила роботу

Поділитися:

Луганська теплова електростанція припинила свою роботу. Причиною стало пошкодження на лініях електропередач на території станції у місті Щастя. Про це повідомив голова Луганської обласної адміністрації Сергій Гайдай.

Стало відомо, що ушкодження сталися внаслідок обстрілу, який відбувається на території області. Керівництво ТЕС пояснило, що наразі від мережі було відключено єдиний робочий блок Луганської станції через відключення ПЛ-220. Також було зафіксовано спалах на складі паливно-мастильних матеріалів. Співробітники підприємства, а також важливе технічне обладнання не постраждали.

Ремонтні роботи планується розпочати невдовзі після вирішення напруженої ситуації у районі. Наразі керівництво прийняло рішення мінімізувати знаходження персоналу у небезпечній зоні. Як тільки обстріл закінчиться, енергетики одразу розпочнуть роботу з відновлення пошкоджень.

Раніше ми повідомляли, що у Луганській ТЕС провели перевірку. Фахівці виявили 11 порушень.

Нагадуємо, що загальний обсяг запасів вугілля на українських ТЕС становить близько 697,4 тис. тонн. У період з 14 по 21 лютого 2022 року витрачено 5,3% або 39,2 тисячі тонн.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу