Курсант, який вижив в авіакатастрофі розповів, як йому вдалося врятуватися

Поділитися:

У неділю, 27 вересня, стали відомі додаткові подробиці аварії літака АН-26, який зазнав аварії на Харківщині, за словами курсанта В’ячеслава Золочівського, якому вдалося вижити. Про це повідомляє глава Харківської обласної адміністрації для ЗМІ в рамках свого візиту в госпіталь.

За словами курсанта, йому просто пощастило вижити в даній катастрофі, оскільки на момент події його прикрили від вогню уламки фюзеляжу.

Тоді конструкція перекрила частину літака, тому язики полум’я не зачепили хлопця і дозволили своєчасно покинути літак.

Повідомляється, що курсант вже пройшов відповідний допит з боку Державного бюро розслідувань. Поки що хлопець згадав не все, але продовжує приходити до тями після катастрофи.

«Слідчі ГБР вже задавали йому питання, певні обставини він згадує. Вони викладені в протоколі допиту. Пізніше, я думаю, це стане відомо», – прокоментував чиновник.

Нагадаємо, що 25 вересня в Харківській області, недалеко від Чугуєва впав і загорівся літак АН-26, на борту якого знаходилися курсанти Харківського університету Повітряних сил ЗС України.

Відомо, що швидше за все пілот прийняв дорогу за посадкову смугу і під час посадки літак загорівся. Інша інформація уточнюється.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу