Колишньому главі «Нафтогазу» хочуть вручити підозру

Поділитися:

Колишньому главі НАК «Нафтогаз» Андрію Коболєву можуть повідомити про підозру. Принаймні, так стверджують ЗМІ, посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах.

Як відомо, 11 червня працівники Державної фіскальної служби провели обшуки у НАК «Нафтогаз». Повідомлялося, що слідчі дії відбувалися у рамках кримінальної справи за фактом ухилення від сплати податків на 2 мільярди 700 мільйонів гривень посадовцями «Нафтогазу».

За повідомленням інформованого джерела, це не єдине розслідування, що стосується компанії «Нафтогаз». Є ще низка справ, у яких фігурує ексглава НАКу Андрій Коболєв.

Джерело у правоохоронних органах зазначає, що справи стосуються подій минулих років.

Нагадаємо, за версією слідства, з жовтня 2015-го і до сьогодні службовці «Нафтогазу» досі не завершили процедуру митного оформлення природного газу, який було придбано у російського «Газпрому» – це призвело до втрати надходжень до держбюджету на вищезгадану суму.

Також ми писали, що енергомитниця не дозволяє «Нафтогазу» використовувати нафтопровід «Самара – Західний напрямок», на який суд наклав арешт і невдовзі передав в управління дочці «Нафтогазу» – «Укртранснафті».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу