Керівників Придніпровської залізниці відсторонили від роботи

Поділитися:

Керівники Придніпровської залізниці, через службову недбалість яких 29 березня могли зійти з рейок 6 вагонів потягу Інтерсіті, були відсторонені від роботи. Також було відкрито кримінальне провадження. Про це повідомили журналісти «Першого Ділового» телеканалу.

За попередніми висновками службового розслідування, причинами аварії потягу, що прямував до Запоріжжя, стали грубі порушення в утриманні верхньої будови колії. Спеціально створена комісія яка розслідує обставини сходження з рейок потягу виявила технологічні порушення під час виконання колійних робіт та у веденні журналів обліку. В «Укрзалізниці» зазначили, що вже мають попередні результати розслідування аварії поїзду та перелік винних, яких звільнять та притягнуть до відповідальності.

Раніше повідомлялося про те, що «Укрзалізниця» буде перетворювати вокзали в торгові центри. Орієнтуватися в Україні будуть на європейський досвід — відомо, що вокзали в Європі припускають і послуги, і можливість купити різні товари, і багато іншого. По суті, як сказав начальник «УЗ», для пасажира потрібна колія, поїзд і каса, а все інше — опціонально.

Також ми писали й про те, що розклад потягів, які курсують країною та іншими маршрутами, тепер будуть змінені через перехід на літній час.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу