Кабмін ще раз проведе конкурс на посаду глави Держрезерву

Поділитися:

Кабінет міністрів оголосив повторний конкурсу на посаду голови Державного агентства резерву України. На офіційному урядовому порталі 4 серпня було оприлюднено відповідне розпорядження. Зазначається, що документи від кандидатів приймаються включно до 18 серпня.

Кандидат на посаду глави Держрезерву повинен мати не менше трьох років досвіду роботи на посадах державної служби категорії «‎А»‎ або «‎Б»‎ або на посадах не нижче керівників структурних підрозділів в органах місцевого самоврядування або досвід роботи на керівній посадах в сфері державного матеріального резерву.

Нагадаємо, новою главою Місії України при НАТО стала Наталя Галібаренко, експосол України у Великій Британії. Таке рішенні прийняв президент, його указ з приводу призначення підписано 30 липня 2021 року та вже розміщено на сайті Офісу Президента.

Також у прес-службі Міністерства інфраструктури повідомили, що на засіданні 4 серпня Кабмін призначив главою Державної служби морського та річкового транспорту Віталія Кіндратіва. Зокрема, він визнаний переможцем конкурсу на посаду керівника відомства.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу