Кабмін почав формувати стратегію по кліматичній політиці

Поділитися:

У Міністерстві захисту навколишнього середовища і природних ресурсів України повідомили, що спільно з іншими відомствами розпочато процес формування плану ключових трансформацій і заходів з виконання оновленого національно визначеного внеску в Паризьку хартію.

«Сьогодні одна з головних задач Мінприроди в сфері зміни клімату — розробити операційний план заходів щодо реалізації оновленого національно визначеного внеску в Паризьку хартію, щоб посилити внутрішню координацію та моніторинг виконання кліматичних цілей, а також для розширення співпраці з міжнародними фінансовими організаціями та партнерами. Адже і уряд, і наші міжнародні партнери повинні чітко розуміти, як Україна буде досягати кліматичних цілей і яка підтримка нам для цього потрібна. Тому ми починаємо роботу над детальним планом і конкретними проектами трансформацій», — зазначив міністр захисту навколишнього середовища і природних ресурсів.

За словами заступника міністра, на основі цих заходів будуть сформовані пріоритетні ключові трансформації, які Україна повинна виконати до 2030 року.

Раніше ми повідомляли, що Україні допоможуть створити кліматичний фонд.

Також ми писали й про те, що кліматичні умови змушують виділяти дотації з бюджету на системи зрошення.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу