Ізраїль посилює коронавірусні обмеження

Поділитися:

В уряді Ізраїлю прийняли рішення повернути ковідні перепустки для відвідування заходів за участю понад 100 осіб. Зазначається, що ті особи, які будуть перебувати на заходах за участю понад 100 осіб, і будуть старшими за 12 років повинні пред’явити сертифікат про вакцинацію або одужання, або негативний тест на COVID за останні 72 години. Новий COVID-пропуск торкнеться спортивних і культурних заходів, а також спортивних залів, ресторанів, конференцій, туристичних визначних пам’яток і синагог.

Водночас жителям Ізраїлю тепер заборонено відвідувати чотири країни через пандемію. Зокрема Великобританію, Грузію, Кіпр і Туреччину.

«‎Ці чотири країни приєднаються до зростаючого списку місць, куди ізраїльтянам заборонено літати; якщо їх спіймають на цьому, то після повернення їм загрожує значний штраф»‎, – йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією, через високий рівень захворюваності на COVID в ряді країн ізраїльцям вже заборонено подорожувати в Росію, Мексику, Південну Африку, Індію, Аргентину, Бразилію, Білорусь, Узбекистан, Іспанію і Киргизію.

Нагадаємо, в НАН повідомили, що в Україні очікують виникнення максимально швидких темпів зростання випадків COVID-19.

Також ми писали, що Держаудитслужба виявила розкрадання з «коронавірусного фонду».

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ