Заступника глави Харківської облради затримали детективи НАБУ

Поділитися:

У Національному антикорупційному бюро України повідомляють про затримання заступника очільника Харківської обласної ради за підозрою у вимаганні хабаря.

За інформацією НАБУ, правоохоронці провели у Харківській облраді обшуки. Слідчі дії відбувалися у рамках провадження стосовно одержання керівництвом облради останньої частини хабаря в 1 млн 50 тис. гривень.

За версією слідства, гроші вимагали від директора комунального підприємства. За це обіцяли не звільняти із займаної посади.

Відомо, що гроші передавали частинами. Учасників корупційного злочину викрили під час передачі останнього траншу неправомірної вигоди у 350 тис. грн.

У НАБУ додають, що наразі вирішується питання про оголошення підозр у вчиненні злочину учасникам провадження.

Зазначимо, що з грудня 2020 року Харківську облраду очолює член партії «Слуга Народу» Артур Товмасян. Як повідомляють правоохоронці, затримали саме одного з його заступників. Кого саме, наразі не уточнюють.

Нагадаємо, в Україні правоохоронці блокували масштабну незаконну схему з оформлення дозвільної документації моряків. Як повідомляє Служба безпеки, її виявили кіберспеціалісти СБУ разом з Міністерством інфраструктури.

Також ми писали, що підготовче судове засідання за обвинуваченням Ігоря Гладковського в одержанні майже мільйонного хабаря призначено на 23 липня.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу