Глава НКРЕКП звільнився

Поділитися:

Голова Національної комісії з державного регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) Валерій Тарасюк прийняв рішення залишити свою службу. Він написав заяву про звільнення з посади, але продовжить залишатися членом регулятора.

Тарасюк заявив про своє рішення 22 лютого на засіданні НКРЕКП. Там він запропонував провести голосування для вибору нового голови Нацкомісії.

Вже екс-голова не розповів про причини свого звільнення, але підкреслив, що не збирається робити гучних заяв із цього приводу. Також він висловив задоволення, що в це питання не було втягнуто Раду національної безпеки та оборони України для закриття кадрових позицій, адже йому зараз і без цього є чим займатися.

Ім’я нового глави НКРЕКП буде вказано на сайті регулятора найближчим часом. Але є деяка інформація про те, що ним, можливо, стане колишній голова Укренерго Костянтин Ущаповський.

Раніше ми повідомляли, що рішення НКРЕКУ щодо стабілізації ринку електроенергії заблокував суд.

Також нагадуємо, що регулятор запровадив повторні обмеження на ринку електроенергії для стабілізації ситуації на ринку електроенергії.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу