Дорожники почали ремонтувати Хаджибейський міст

Поділитися:

Три дні поспіль на мосту через Хаджибейський лиман утворюється затор. Частково утруднення руху обумовлено ремонтними роботами, які тривають на правій стороні моста на автомобільній дорозі М-05 Київ-Одеса. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг Одеської області.

Контроль за рухом автомобілів і ручне регулювання дорожньої ситуації здійснюється місцевими патрульними поліцейськими. Також поліція Одеської області запропонувала всім проїжджаючим через Хаджибейський міст кілька варіантів об’їзду.

Однак, з 26 червня жителі сіл, що знаходяться неподалік від моста спостерігають сильне збільшення автомобільного потоку.

Нагадаємо, що карантинні заходи не вплинуть на процес ремонту доріг. Про це повідомив глава уряду України Денис Шмигаль. За його словами ремонт доріг має стратегічне значення для країни. І його не можна припиняти через карантин.

Раніше повідомлялося, що керівництво Міністерства інфраструктури, Міністерства цифрової трансформації, Укравтодору, Національної комісії зв’язку та інтернет-провайдери підписали документ про співпрацю в сфері розвитку широкодоступного інтернету на дорогах країни.

Інтелектуальні системи підвищать безпеку на трасах і більш ефективно керувати потоками транспорту.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу