ДБР проводить обшуки на митниці на кордоні з Польщею

Поділитися:

На території митного поста «Містка», з 21:00 13 червня працівники Державного бюро розслідувань (ДБР) під процесуальним керівництвом прокуратури Києва проводять обшуки.

У прес-службі Державної митної служби повідомили, що обшуки проходять у взаємодії з відділом внутрішньої безпеки Галицької митниці.

«В даний час на митному посту проходять невідкладні слідчі дії, про результати яких буде повідомлено додатково», – сказано в повідомленні.

Відомо, що досудове розслідування ведеться за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу, за фактом вимагання та отримання посадовцями відділу митного оформлення неправомірної вигоди.

«Працівники митниці підозрюються у використанні свого службового становища для« нестворення перешкод »в митному оформленні товарів і транспортних засобів комерційного призначення, а також інших службових зловживань з боку посадових осіб і керівництва митного поста« Мостиська », – уточнили в Митній службі.

Нагадаємо, що в Державній митній службі повідомляють, що в Україні 8 квітня було оформлено першу митну декларацію T1UA в режимі спільного транзиту завдяки електронній транзитній системі NCTS.

Раніше повідомлялося, що згідно з інформацією Галицької Держмитслужби, 5 червня в пункт пропуску «Рава-Руська» заїхав транспортний засіб на іноземній реєстрації під керуванням 35-річного громадянина України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу