Аварія на Полтавщині: потяг зіткнувся з вантажівкою

Поділитися:

Під Полтавою біля станції Решетилівка на переїзді зіткнувся потяг з вантажівкою. Про це повідомляє «Укрзалізниця».

«Подія сталася о 02:51, на місці аварії працює команда залізничників, щоб якнайшвидше усунути наслідки та мінімізувати затримки. Жертв немає. Госпіталізовано чергову по залізничному переїзду», — йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією, інцидент трапився о 02:51. Зазначається, що внаслідок зіткнення жертв немає. Проте, чергову по переїзду довелось госпіталізувати.

У поліції Полтавщини повідомили, що 56-річний водій вантажного автомобіля «Daf» з Дніпропетровщини, що перевозив тралом комбайн, виїхав на залізничний переїзд. У цей момент коліями рухався товарний потяг, який зіткнувся із тралом, де знаходився комбайн.

У зв’язку із аварією рух залізничного транспорту був обмежених близько 2-х годин. Зараз його повністю відновлено. Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження. Обставини та причини ДТП з’ясовуються.

Раніше ми повідомляли, що на заході Туреччини, у провінції Айдин, сталася ДТП. Згідно з інформацією, водій мікроавтобусу, який перевозив українських туристів, виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок ДТП п’ятьох українців госпіталізували. Загалом у дорожньо-транспортній пригоді травмувались 9 людей.

Також ми писали, що в Україні готуються збільшити страхові виплати при ДТП.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ