Аваков перекидає Нацгвардію в затоплені регіони

Поділитися:

Міністерство внутрішніх справ України направило в затоплені, після повені, західні регіони велику техніку Національної гвардії, додаткові загони поліції і рятувальників.

На сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій кажуть, що прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, глава МВС Арсен Аваков і керівник ДСНС Микола Чечоткін прибутку в селище міського типу Ланчин (Надвірнянський район Івано-Франківської області).

На місці глава МВС вказав на те, що вже евакуйовано понад 200 осіб та надається допомога тим жителям селища, які відмовилися покидати свої будинки.

Незабаром людям доставлять продукти харчування, а в смт приженуть великогабаритну техніку Нацгвардії для розчищення русел. Відзначимо, що після повені в Надвірнянському районі постраждали 604 будинки, 26 мостів і 18 кілометрів дороги.

Раніше повідомлялося, що абітурієнти з Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської та Чернівецької областей мають право не проходити ЗНО під час основної сесії. Якщо надходять проживають в населених пунктах, які постраждали від повені, то це є підставою для реєстрації на додаткову сесію ЗНО.

Крім того, що на зазначені області навалилися такі проблеми, так регіони ще й увійшли в список областей, які не готові до ослаблення карантинних обмежень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу