5 мільйонів мексиканців залишилися без електрики – подробиці

Поділитися:

На півночі Мексики майже 5 млн людей залишилися без електроенергії через перебої з поставками газу з США на мексиканські електростанції. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу.

Так, в штаті Техас через аномальні холоди закрилися нафтопереробні заводи, а природний газ по трубах подають з обмеженням. Через перебої з електроенергією люди залишилися і без води і опалення. При цьому на півночі Мексики теж різко похолодало.

“Дуже холодно, ми замерзаємо. Люди стоять в довгих чергах, щоб заправити газом невеликий балон. Ми вже довго сидимо без електрики. Цю проблему треба вирішити. Влада бере плату за електроенергію, а потім відключає її і не покращує обслуговування”, – обурюються мешканці Мексики.

Нагадаємо, що згідно з інформацією в тижневому звіті ЗАТ “НЕК” Укренерго “, споживання електроенергії з початку лютого 2021 в середньому на 6,5% перевищило прогнози.

Раніше повідомлялося, що в Україні через аварійні зупинки вітчизняних ТЕС значимо збільшилася вартість електрики. Про це свідчать дані «Оператора ринку».

Відзначається, що протягом перших восьми днів поточного місяця вартість ресурсу на «ринку на добу вперед» збільшилася відразу на 17,6%. Такі дані були представлені в порівнянні з результатами за січень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу