20 років – довіри немає: Хабаровськ мітингує за відставку Путіна

Поділитися:

Жителі Хабаровського краю продовжують акції протесту проти президента Російської Федерації Володимира Путіна, а також на захист екс-губернатора Сергія Фургала вже 15-й день поспіль.

Жителі Хабаровська виходять на акції протесту 15-й день поспіль. За оперативними даними, сьогодні, 25 липня на вулиці Хабаровська вийшло щонайменше 50 000 осіб.

Мітинг не був узгоджений з владою міста, тому учасники акції протесту вийшли на головну площу “годувати голубів”. Мітингувальники жителі рушили до будівлі мерії, де влаштували пікет. Люди вимагали відставки Сергія Кравчука, представника партії “Єдина Росія”, що займає пост мера міста.

На акції лунали гасла “Путіна у відставку”, “20 років довіри немає”, “Росія, прокидайся”, “Ми тут влада”. Крім банерів і транспарантів, на підтримку Фургала, деякі протестуючі зробили плакати з відомими провідними російських пропагандистських каналів.

Нагадаємо, що губернатора Хабаровського краю Сергія Фургала своїм указом звільнив з посади президент РФ Володимир Путін. Екс-губернатора затримали 9 липня і доставили в Москву за звинуваченням в організації вбивств і замахів на бізнесменів в 2004-2005 роках. З 11 липня в його підтримку на Далекому Сході проходили багатотисячні акції протесту.

За рішенням Путіна, тимчасово виконуючим обов’язки губернатора призначений депутат Державної Думи Росії Михайло Дегтярьов, однопартієць Фургала з ЛДПР. Новий губернатор повідомив, що готовий негайно вилетіти в Хабаровський край для роботи.

Раніше повідомлялося, що мешканці Хабаровська написали сотні гнівних коментарів у Instagram т.в.о. губернатора регіону Михайлу Дегтярьову після того, як напередодні його призначив на посаду президент РФ Володимир Путін.
«Мішаня! Не здумай сюди приїжджати! Сиди там, де сидиш! Руки геть від Хабаровська / Вам в Хабаровському краї не раді. Краще подайте відразу у відставку / Я, ти, він, вона – за Фургала вся країна / Ви не потрібні Хабаровському краю! » – пишуть користувачі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу