Влада Києва хоче пом’якшити карантин в столиці до кінця тижня

Поділитися:

Жорсткий локдаун в столиці вже наприкінці цього тижня може бути пом’якшений. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу, посилаючись на заяву столичного голови Віталія Кличка.

Рішення про ослаблення обмежень буде приймати комісія з надзвичайних ситуацій. І залежати воно буде від кількості хворих.

Суворі карантинні обмеження марними не були – переконана влада – випадків коронавірусу стало менше. Хоча і ціна обмежень – чимала.

Слід зазначити, що з початку року через карантин бюджет столиці недоотримав понад 2,5 мільярда гривень.

Нагадаємо, що нові зони карантину назвали в Міністерстві охорони здоров’я. Відомо, що на сьогодні п’ять регіонів – помаранчеві, Київ і 10 областей – в червоній зоні. «Зелених» регіонів в Україні поки немає.

Раніше повідомлялося, що з січня по кінець квітня 2021 рік бюджет Києва недоотримав 2,5 млрд гривень. Такі дані оприлюднила прес-служба КМДА, посилаючись на слова столичного мера Віталія Кличка. Всьому виною карантинні обмеження та локдауни. Тим часом за 2020 рік у бюджет не надійшло близько 5 млрд гривень, і це теж було пов’язано з пандемією і обмеженнями, які вводилися починаючи з березня минулого року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу